Merj

Fejlődni!

út az innovációhoz

regisztráció

2019. február 19.

La Vida Duna rendezvényterem

1138 Budapest, Dunavirág u. 1.

Merj Fejlődni!

út az innovációhoz

regisztráció

2019. február 19.

La Vida Duna rendezvényterem

1138 Budapest, Dunavirág u. 1.

RÉSZVÉTELI DÍJ

 early bird

2019. január 21-ig

63 000 Ft + ÁFA / Fő

 

 teljes áru jegy

2018. január 22-től

 

78 000 Ft + ÁFA / Fő

 

Csoportos jelentkezés 3 főtől: 10% kedvezmény az aktuális árból.

Részvételi feltételek

A rendezvényre való regisztráció a feltüntetett részvételi díj elfogadásának és egyúttal megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.

Fizetési feltételek

A részvételi díjról díjbekérő számlát küldünk a megadott e-mail címre, 8 napos fizetési határidővel. A konferencia-részvétel feltétele a részvételi díj teljesítése. A részvételi díj tartalmazza a fogyasztást és a juttatások vonatkozó adó-és járulékterheit.

adatvédelem

A jelentkezési űrlap beküldésével Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és a konferenciára vonatkozó kapcsolattartás céljából, valamint Megrendelő szavatolja, hogy képviselői és kapcsolattartói adatai jogszerűen, azok előzetes hozzájárulása alapján bocsátja a Szervező rendelkezésére.

Megrendelő kijelenti, hogy a Szervező adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. A jelentkezési űrlap beküldésével adott hozzájárulást a Megrendelő bármikor visszavonhatja a következő email címre írt levélben, pontosan megjelölve a törölni kért adatot: innovacio@htconsulting.hu. A hozzájárulás hiányában a Szervező a Megrendelő konferenciára való jelentkezését nem tudja rögzíteni.